sreda, 8. marec 2023
Drugi dan
Dolgo smo se prebujali, nato pa počasi odšli na zajtrk, ki so nam ga ponudili v hostlu. Potem smo se dobili z g. Martinom, ki nas je pospremil do šole ter nam jo razkazal.
Sledil je naš prvi dan prakse. Izdelovali smo mafine in profiterole. Bilo je zelo zanimivo. Bili smo presenečeni nad tem, da so uporabljali praške. Vseeno smo sledili navodilom. V šoli smo dobili tudi malico.
Kasneje smo ogledali trg in tržnico ter tudi Marthal Rotterdam, kjer smo pokušali različno hrano. Vodila nas je profesorica iz šole Zadkine. Sledil je še sprehod po mestu, nato pa smo se vrnili v hostel in komaj čakali na naslednji dan.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Kaj o mobilnosti menita učitelja spremljevalca?
Pot je potekala brez kakršnih koli posebnosti, v mestu Rotterdam nas je na glavni postaji pričakal gospod Martin, ki nas je pospremil do hos...
-
Danes smo se naspani zbudili kasneje in šli na zajtrk. V jedilnici je bila velika gneča, ki je nismo vajeni, saj običajno zajtrkujemo bolj z...
-
Danes smo zadnjič zajtrkovali s profesorjem Potočnikom. Pospremil nas je do šole, kjer smo se poslovili. Na praksi smo delali pralineje. Na...
-
Po zajtrkovanju smo se odpravili v šolo, kjer se je praksa začela ob pol devetih. Izvedeli smo, da bomo izdelovali zajčke, ki vozijo avtomob...
Ni komentarjev:
Objavite komentar